Metoda de liposucție VASER este o tehnică de liposucție precisă și minim invazivă, prin care se obțin rezultate remarcabile cu o perioadă de recuperare redusă. VASER-Lipo este o metodă inovatoare de liposucție, în care țesutul adipos este slăbit cu ajutorul ultrasunetelor pulsate. Restul țesutului rămâne nedeteriorat.

Cu această metodă, excesul de grăsime din zonele sensibile, cum ar fi gâtul și brațele, poate fi tratat și îndepărtat fără a-l deteriora. Multe rezultate au fost obținute în studiile clinice cu VASER lipo, dovedind că acesta oferă corpului și pielii un aspect impecabil. Dacă excesul de grăsime nu poate fi redus prin exerciții și dietă, VASER Lipo-Technique poate fi o soluție pentru dvs.

În ce zone poate fi folosită tehnica VASER lipo?

VASER Lipo este o procedură de transfer autolog de grăsime. Aceasta liposuctie este de preferat pentru a mari volumul buzelor si obrajilor pacientului sau pentru a umple pliurile nazolabiale cu propriile celule si pentru a corecta conturul barbiei. Una dintre cheile succesului în transferul autolog de grăsime este calitatea și vitalitatea grăsimii utilizate. Precizia procedurii VASER asigură o recoltare de grăsime de calitate superioară utilizată în transplant și, în plus, procesul a devenit mai eficient datorită tehnologiei avansate. Datorită noului sistem, grăsimea proprie a pacientului poate fi îndepărtată și transferată. Acest lucru duce la o reducere a timpului de tratament și la rezultate optime.

Pentru cine este potrivita lipoaspiratia VASER?

Dacă aveți grăsimi rezistente pe care dieta și exercițiile nu le pot elimina din anumite părți ale corpului, cum ar fi șoldurile, abdomenul, coapsele sau fața și partea superioară a corpului, puteți lua în considerare lipoterapia VASER. Sau poate aveti o distribuție neuniformă a grăsimii în unele părți ale corpului, ceea ce duce la un aspect disproporționat. Pierderea în greutate printr-o dietă stricta și exerciții fizice nu este adesea posibilă. VASER-Lipo poate fi utilizat eficient la adulții de toate vârstele în multe zone ale corpului cu grăsime corporală încăpățânată.

Avantajele unei tehnici de lipo VASER?

Liposucția VASER este un tratament local foarte eficient pentru reducerea grăsimii. Echilibrează distribuția țesutului adipos în organism și oferă o îmbunătățire estetică a profilului. Deși liposucția oferă în general îmbunătățiri semnificative, nu este o tehnică de slăbire sau o soluție pentru obezitate. De asemenea, nu este un tratament eficient pentru celulită. Alături de această tehnică terapeutică, exercițiile fizice regulate, o alimentație bună, un stil de viață sănătos vor ajuta la obținerea unui rezultat mai reușit. De asemenea, tehnica poate fi folosita eficient si in tratamentul ginecomastiei la barbati.

Este dureros tratamentul cu lipo VASER?

Nu se simte nicio durere in timpul liposuctiei. Dacă in cazuri rare durerea se simte în vreun fel, se poate folosi un anestezic local.

Cât durează procedura?

Deși durata intervenției chirurgicale depinde de numărul și dimensiunea zonelor de tratat, tratamentul cu lipo VASER durează în general între 1 și 2 ore.

Sunt permanente rezultatele tratamentului cu lipo VASER?

După tratament, un pacient pierde în medie 3 până la 4 kilograme. Grasimea superficiala si celulele adipoase sunt indepartate cu VASER lipo. Rezultatul este permanent și zona tratată nu mai produce celule adipoase. Excesul de grăsime este distribuit în întregul corp și descompus.

Există efecte secundare dupa o liposuctie VASER?

Liposucția VASER este cea mai sigură și eficientă metodă de sculptare a corpului. Atâta timp cât intervenția chirurgicală este efectuată într-un centru de sănătate cu o igienă adecvată și personal competent, de obicei nu există efecte secundare ale intervenției chirurgicale.

După ce perioadă de timp se poate vedea rezultatul?

La mulți pacienți, rezultatul este imediat vizibil. Cu toate acestea, aspectul exact al zonelor tratate este vizibil doar la aproximativ 5 până la 6 săptămâni după procedură.

Ce trebuie luat în considerare după operație?

După procedura de liposuctie VASER, pacientul poate părăsi clinica după o perioadă de odihnă de 3 până la 4 ore. Pacientul poate relua viața de zi cu zi normală la câteva zile după procedură. Se recomandă purtarea unui corset medicinal compresiv pentru o anumită perioadă de timp. De obicei, după 1 sau 2 zile de la operație, corpul poate fi și spălat.

Costul unui lipo VASER

Costul unui VASER Lipo variază în funcție de zona de aplicare și de persoană. În timpul examinării, pacientul este informat în detaliu atât despre procedură, cât și despre costuri.

2 Comments

  1. […] cu ultrasunete. Tehnologia se numește Vaser și ajută la creearea unui contur mai bun. Este o tehnică din ce în ce mai folosită datorită […]

  2. […] măsură ce grăsimea este îndepărtată (de exemplu în timpul tratamentului de liposucție Vaser), are loc crearea unui așa-numit “al treilea spațiu” între piele și mușchi. Acest […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *