Visul de vară al oricărei femei este să arate bine în bikini, cu o piele bronzată,  netedă și strălucitoare, care să atragă toate privirile! Citește în continuare dacă vrei să afli cum poți să devii acea femeie, printr-o tehnologie simplă, rapidă și eficientă!

Hai să fim sinceri. Ceea ce promite o vizită la clinica estetică este, de obicei, mult mai mult decât promite mersul la sală sau dietele consacrate. Adevărul este că după doar câteva vizite la clinică vei arăta mult mai curbată și mai seducătoare decât ți-ai imaginat înainte de prima vizită!

La clinică, există mai multe metode de tratament pentru a ne bucura de corpul dorit, care înlătură celulita și burtica inestetică și tonifiază corpul, dar de obicei, vorbim de tratamente combinate care ne obligă să alocăm mai mult timp și resurse financiare pentru acestea. Așadar, nu ne vom concentra asupra lor.

În schimb, vom vorbi despre cea mai vânată tehnologie de remodelare corporală de către doamne și domnișoare, tehnologia HIFEM, care combină mai multe tratamente într-unul singur pentru un corp de vară de neegalat!

Ce înseamnă tehnologia HIFEM?

Tratamentul revoluționar de remodelare corporală despre care toată lumea vorbește se traduce – tehnologie electromagnetică focalizată de intensitate mare (HIFEM). Imaginați-vă o metodă care nu numai vă sculptează mușchii și arde grăsimile și celulita, dar și construiește noi celule musculare!

Zimmer Z Tone exploatează această tehnologie revoluționară. Ești curioasă să afli cum funcționează și de ce transformă corpurile de pretutindeni? Continuă să citești pentru a descoperi magia din spatele Zimmer Z Tone!

Cum funcționează tehnologia HIFEM?

Acest dispozitiv inovator utilizează o formă puternică, dar inofensivă, de stimulare electromagnetică pentru a contracta grupuri musculare specifice. Atunci când aceste impulsuri magnetice sunt livrate rapid, ele induc contracții musculare similare celor experimentate în timpul exercițiilor fizice intense.

Pe măsură ce mușchii se contractă în mod rapid și repetat, încep să se întărească și să se dezvolte, în timp ce grăsimile sunt arse și îndepărtate de organism.

HIFEM este un tratament atât de revoluționar încât poate îmbunătăți și musculatura planșeului pelvin și trata incontinența urinară atât la femei cât și la bărbați.

Ce indicații are tehnologia HIFEM?

Pacienții care doresc îmbunătățiri estetice pot beneficia de versatilitatea Z Tone. Printre aplicațiile sale cheie se numără:

  • Definire musculară prin direcționarea și contractarea unor grupuri musculare specifice. Persoanele care doresc să își îmbunătățească fizicul fără antrenamente extinse vor beneficia în special de acest tratament..
  • Z Tone declanșează metabolismul grăsimilor prin contracții musculare și astfel reduce depozitele de grăsime localizate. Dacă vă luptați cu pungile de grăsime încăpățânate, Z Tone este o soluție excelentă pentru dumneavoastră.
  • Pentru a obține un aspect mai sculptat și mai tonifiat, cu forme rotunde unde aveți nevoie, aparatul construiește simultan mușchi și reduce grăsimea.
  • Z Tone ajută pacientele după sarcină să își recupereze corpul de dinainte de naștere.
  • Cu Z Tone, pacienții își pot menține un aspect tânăr al pielii faciale prin combaterea atrofiei musculare și a laxității pielii.

Ce beneficii oferă tratamentul non-invaziv HIFEM?

Ședințe rapide: Fiecare ședință cu Z Tone durează doar 30 de minute, potrivindu-se perfect chiar și în programul celei mai aglomerate persoane.

Timp de recuperare zero: Bucură-te de un tratament non-invaziv fără timp de recuperare, pentru a-ți putea relua imediat activitățile zilnice.

Rezultate dovedite clinic: Studiile clinice arată rezultate impresionante cu Z Tone, mai exact o creștere cu 16% a masei musculare, o reducere cu 19% a grăsimii și o îmbunătățire cu 11% a diastazei abdominale.

Adaptat pentru oricine: Z Tone oferă protocoale de tratament personalizabile, care permit ajustări ale intensității și duratei pentru a asigura rezultate optime pentru nevoile unice ale oricui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *